Új hozzászólás Aktív témák

  • buherka

    addikt

    válasz k-adi #18707 üzenetére

    A legutolsó ilyen újként eladott Acer noti amivel volt dolgom...az is visszárus lett. :B
    Aksi elhasználódás, poros venti, és túlhúzott csavarok és a HD sentinel szerint is már több nap volt benne.

    Pl. az Alza.hu-ra sokan köpködnek, de Ők pl. feltüntetik hogy bontott az árú és valamivel olcsóbban oda is adják. Igaz én személyesen vettem náluk cuccot, és volt hogy vissza is vittem mert szar volt a motyó...adták is vissza a pénzt szó nélkül a kasszából.

    Szóval summa-summárum én azon az állásponton vagyok, ha valami újként van eladva az biza ne legyen bontott. Ilyen garancia miatt megbontva dumával, ne etessenek már...ez terelés, semmi más. Ennyi erővel mindent ki kéne bontogatni a gari miatt. Ezért van a dobozon minden feltüntetve, vonalkóddal ellátva, serial szám stb, hogy ne kelljen bontogatni a dobozt.

    Akkor van szopás, ha az ember belenyugszik egy ilyen bontott notiba, aminek homály feni az előéletét és beleszalad egy olyan gépbe, mint én. Lehet, hogy úgy dönt: oks megtartom...és ne adj isten beszarik és elküldi az ember gariba aztán visszadobják, mert belül már kókányolt valaki, Te meg értetlenül állsz a dolog előtt. Aztán lehet kardoskodni a kereskedővel, Ő meg mondja hogy ÚJKÉNT lett eladva!!!

    Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Új hozzászólás Aktív témák