Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    1, Hegesztéssel nem fogod a számítási teljesítményt növelni.
    2, Mikor hozzápiszkálsz pl egy új pasztázással az mi?
    Az hogy mennyid van erre a keretre ott azért jó ha számít milyen hosszú időre tervezel, mik az igényeid, vagyis kell tervezni később hogyan tovább. Én a lehető legnagyobb intervallumban gondolkozom, akkor is ha sok minden nem jön össze javítás stb.... 1 évre vagy hónapokra a silány minőség miatt nem fogok pénzt kiadni, legyen bármennyi mert az számomra pénzkidobás lenne. Továbbá azt gondolom a gamer laptop az egy luxus kategória, ne sírjon aki spórol ezen azon.
    Az hogy időközben fejlesztettem cpu, vga, ram tuning az egy dolog. Beleszerettem, idővel többet akartam az jött, mert jöhetett. És igen volt rá pénzem, jól átgondoltam. De nem rövid időre venni valamit(itt konkrétan az egész gépre gondolok, nem a cserélhető dolgokra benne), hanem maga a termék ne avuljon el azonnal, ha már beleöltem valamit, az tartson már azért valameddig szájhúzogatás nélkül. Szokták mondani, sok kicsi sokra megy. Lehet választani 2 alsó kategóriás laptop egymás után, vagy veszel egy igazit amit meg tudsz tartani jó időre jó szájízzel.

    Hozzápiszkálás mindig van, csak kérdés mikor jön el.

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák