Új hozzászólás Aktív témák

  • gyépés

    aktív tag

    válasz Lincler #34485 üzenetére

    Gondolom akkor nem GS, hanem GP vagy GE géped van. A GL, GP, GE 73-as verzióiban asszem ugyanolyan hűtés van, a 7 hőcsöves, cooler boost 5-ös, szeparálva a hűtés a CPU-n, meg a GPU-n, nem zavarják egymást, szóval szerintem azok mind ugyanazt tudják CPU fronton nagyjából. Nekem GL73 van 8750H-val, csak 1050TI-vel, és nekem is jók a hőfokok a procin is meg a GPU-n is, bár ugye ez utóbbi nálad nem releváns, mondjuk a GPU hűtéssel nem szokott gond lenni amúgy sem.
    Nem tudom, mennyire időt álló maxon járatni a ventit, de a Dragon Centerben is van nem is tudom melyik profilban Advanced fül, ahol megadhatod nagyjából mekkora hőfoknál milyen fordulaton menjen a venti. Én mondjuk legyalultam a Dragon Centert csak az SCM-et tartottam meg. és összekukáztam a netről a Silent Option progit, azzal csinálom ugyanezt. Az nekem frankón működik. Csak akkor húzza fel maxra a ventit, ha tényleg melegszik a proci. (Valszeg a dragon centerben is a silent option magja van, csak nem látszik, mert gyanúsan hasonlóak a beállítások...)

    Szerkesztve: Ja, bocs valamiért azt hittem új 17"-esed van, pedig nem is írtad. :) Igazából a hűtés így nem biztos, hogy olyan, mint amit írtam, a fan controlra viszont ugyanúgy a Dragon Center vagy a Sielent Option használható legjobban szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák