Új hozzászólás Aktív témák

  • Ubul86

    őstag

    válasz @tco@ #48142 üzenetére

    én olyan oldalról közelítettem meg mindig a dolgot, hogy melyik a jobb? egyszerre kifizetni 500000 ft-ot, vagy apránként.
    Mivel nem lehet tudni, hogy mi jön közbe fél év múlva, 1 év múlva, vgy akár 1-2 hónapon belül, önhibánkon kívül, ezért próbálok mindig úgy tervezni, ami a legkifizetődőbb...skót vagyok amúgy, amennyire lehet, mnidnig visszafogom a pénzt

    Mentegetni se akarom magam, mert amúgy persze, amit írsz, az is igaz, ez szerintem meg már hozzászokás. Egyszer elindult, aztán mókuskerék, mert az a pénz már alapból, mikor elindítottunk egy folyamatot, nem állt rendelkezésünkre, csak akkor, mikor már lejárt a tartozás...de ha nem állt a rendelkezésünkre, akkor nem fog hiányozni később se, és akkor meg miért ne.

    Persze lehetne minden másra is költeni azt a havi 15-16K-t most, csak nem tudom, hogy mire :D pont ez a baj, mert érzésre megvan mindenünk, és még így is pozitív a mérleg. Viszont itt meg már jön az, hogy mindig jobbat és jobbat , ahogy más is megfogalmazta, szóval megint mókuskerék, bár telefonnál erről már leszoktam, 4. éve hogy samsung s8 itt figyel az asztalomon, még épp működőképesen :D (akksi kezdi megadni magát)

    de legfőképpen azért átlagosan úgy próbálom megközelíteni a dolgokat, hogy ha most kifizetek 500at egy laptopra, és egy hónap múlva belecsap a villám a házba, komolyabb problémákat okozva, akkor arra sürgősebb kiadni X összeget egyszerre, minél hamarabb, mint egy laptopra egyszerre, főleg hogy munkaeszköz, szóval amig van munkám, nem érzem azt hogy az a pnz kárba veszne (programozás)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák