Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz MR007RM #48356 üzenetére

    "Ilyet ne írj, nem igaz! Nincs semmilyen szerviz, sem pedig főleg a neved. Ilyen geci volnék... "
    De egy helyen voltam egy kis szervizben, amolyan egy emberes nem messze tőlünk. Be kellett mutatkoznom, el kellett mondanom miről van szó, hogy egyáltalán szóba álljon velem. Egy kukkot nem értett, azt sem tudta mi az mxm, és elküldött a picsába.
    Szóval ha az lenne, akkor bocsánatot kell kérnem. Nem lejáratni akartalak, hanem azt hogy odafigyeljenek rám, foglalkozzanak velem. Be akartam küldeni egy nagy szervizbe árajánlattal hátha. Meg sem hallgatott. Most egy régi barátom válaszára várok, amolyan linux guru itt Debrecenben(Ecsedi Kornél) és nagyon sok baráttal rendelkezik.
    ((Egyszer régen segítettem neki egy nagyon kényes dologban esti színházi fellépésem után, miután hajnalban bevittek a rendőrök kihallgatni. :) Istenem akkor mibe keveredtem, szépen felgöngyölítették az ügyet és a keresett szervert el is vitték tőlem mint utolsó láncszemtől. Semmi bajom nem származott belőle, még neki sem, de a haverja már kapott valamit érte.)) :)

    Sajnálom hogy így alakult, nincs bennem harag és szándékos rossz szándék. :R :R

    [ Szerkesztve ]

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák