Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    Na visszatettem az 1070-et miután próbálkoztam az alaplapi bios megváltoztatásával is. Meg tettem a bios menüből, töröltem a jelenlegit majd vissza mindent, nem segített.
    Állítólag itt több dolog is lehet mi miatt nálam fel sem jött a p5200. Akár a vbios nem támogatja a vram márka fajtát, akár egy monitorozás mi felismeri az adott hardvert(bios,EC) és blokkol, nem támogatja az elavult chipkészletet.... egy 1080 max-q vbios majd még befigyel, ha szerzek. Optimus hiánya(ennél van optimus) lehet a legkisebb gond vga upgrade-nél. A lényeg ennél a vga-nál alaposan ügyeltek hogy csak az adott neki szánt gépben működhessen. Az SG folyamatos venti pörgést eredményez, a Peg pedig LVDS-nél kizárt. Ki kellett kapcsolnom az mxm portot a venti miatt egy auto bejelöléssel míg nem cseréltem hardvert.

    A terv hogy a frissített rendszerem után megfigyelem van-e baja még a dvga-nak és ha van rámegyek egy hajszárító szerű pisztollyal(mást nem tehetek). Ha kell a ramokra is. :)

    Ami viszont fáj, hogy cserélni akartam a cpu-t és észrevettem hogy a csavarnál ahol fellazítod hogy kivehesd az törött. Vagyis hiába fordítasz a lefogatásnál kinyit oldalra a cpu be van ragadva, az oldala meg fel van sértve, be van nyomva. Még jó hogy megy. Vajon ki itt a felelős! Gondoltam megnézem a kártyát egy i7-4700MQ -val, de így kimaradt.

    Cseréltem a hátlapom a gyárira. Nélküle +20 fok is fellép gépindításnál.....van értelme a fedett lapnak. MX4-et nyomtam a cpu-ra és a gpu-ra is. Kap mindkettő némi uv-t és elleszünk amíg lehet, jobb a semminél. :R

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák