Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Gergello #49673 üzenetére

    Nincs nagy alakítás. Elutaztam nyaralni, hazamenvén valakivel megvizsgáltatom a már múltkor megemlített cpu dolgot. Törött emelőkar, beragadt cpu. Lehet elromlott ott valami, az is lehet már jó régen, talán áprilisban amikkel akkor jöttem ha visszaemlékszem. A múltkor ennek a megemlítésére töröltek. Lehet nem kellene veled szóba állnom.:D Hát van hogy felfedezünk valamit csak úgy véletlenül. Na ott van egy hardver hiba az biztos. Nagyon meg nem piszkálom, mert teljesen kuka lesz a lapos.
    Az aksit most kivettem a gépből, úgy a gpu-z üres 1070 nulla, hiányzik neki a + kakaó....ezért is gondolok most valami akku meghibásodásra, nem csak teljesítménycsökkenésre. Nem adja rendesen azt amit kellene, aztán bekavar. Nem tartom pénzpazarlásnak egy új akku beszerzést, úgy is fog kelleni.
    A többi már nem rajtam múlik. :)
    Amitől a legjobban félek én is hogy hetekre be kell majd adnom a gépem, nem a lóvé, az a kisebbik baj. (Az sosem zavart, tejeltem szépen mindig mikor kellett borravalóval..................)
    Közben meg gyűjtök perselybe az rtx 5000-re. :P :D

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák