Új hozzászólás Aktív témák

  • domjántibor

    csendes tag

    Sziasztok!

    Az alábbi kérdést már feltettem a milyen notebookot vegyek topikban is, de gondoltam ide is bemásolom. Ott már kifejtették nekem, hogy ennyi pénzért harvert kapok, minőségi összeszerelést, valamint anyaghasználatot már kevésbé. Ettől függetlenül szükségem van egy új gépre, ami ideális grafikai munkákhoz, így mindenképp döntenem kell.

    Nem tudok dönteni az alábbi laptopok közül 15 vagy 17 col. Megköszönném, ha segítenétek a választásban. Illustrator, photoshop, indesign használatához szeretnék új laptopot vásárolni.Eléggé mobilis munkám van, így jó anyaghasználatú, viszonylag strapabíróbb modellben gondolkodom.

    1. LEONOVO LEGION Y540-17 https://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-laptop/lenovo-legion-y540-17-ar/lenovo-legion-y540-17irh-60793-elado

    2. LEONOVO LEGION Y540-15 https://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-laptop/lenovo-legion-y540-ar/lenovo-legion-y540-59285-elado

    Az RTX 2060 úgy olvastam minimális szinten erősebb a GTX 1660 Ti-nál. Mennyire használhatják ezt ki grafikus programok? A 17 colos modell jobb lehet hűtés, aksi, esetleg más.... szempontjából?
    Ennyi összegért, más márkától tudnátok ajánlani ideálisabb vételt? Persze csak ha van ilyen. Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák