Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz MaxxDamage #63013 üzenetére

    Én meg hát őőőőő még korábban vásároltam új billentyűzetet, mert kiment a zöld szín. Alig van pár szín miatta. Ki tudja lehet csak szalagkábel........nem tudom. :W
    A power panel sem a régi, valami tönkrement. Van két szalagkábel, egy külön és egy panelostul. A régi nem megy....eleinte még jó volt, de csak a bekapcsológomb funkcionált a végén. Ment be az új panel. Az jó, de a bekapcsológomb nem világít narancs színnel üzemelés alatt(videokártyával, cpu-val, fullon tekerő ventivel kapcsolatban van? Alaplap érzékeli hogy nem stimmel minden? Én a 150W quadro kártyámat be nem teszem többet, nem adok esélyt meghalni :N ), se fehérrel, úgy semmi. Nem mondom így se rossz, nem világít be, okés, csak nem értem.


    Nem egészen úgy néz ki mint a régi. Jó ez is leszámítva hogy ez sem ingyen volt.

    Szóval nagyon nem akarok feleslegesen már rákölteni, de ha továbbra is piszkálgatok olyan helyen ahová semmi közöm, akkor ez várható. Kellene minden városba egy KH akihez személyesen mehetne az ember ügyes bajos dolgaira orvosságot találni, akár több mindenre, és végén még olcsóbban is jönne ki, ha valaki erre izgulna.

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák