Új hozzászólás Aktív témák

  • Silverboy

    aktív tag

    válasz #68216320 #63436 üzenetére

    9-10 havonta látogatom KH kollégát a csepeli boszorkánykonyháján, és általában fémet ken a 7700HQ-ra, mert pici a gép és melegedősfajta (AW13), ez már meggyőződés kinek mi az ideális, én 9 havonta szoktam, más félévente / évente. Sokat függ a gép kialakításától. Gondolom egy DTR ami szellőzik is azt évente elég, de egy zsúfolt minigépet azért 6-9 havonta illik karban tartani. + vasút mellet lakom, 1 nap alatt porréteg képződik az asztalon, ha nyitva van az ablak :DDD .

    Őszinte leszek, többet érsz, vele mert 70-80 még mindig jobb mint a cons. 90. Élettartamra nézve. 2,5 éve van fémezve a sajátom, de szeritnem van még benne 2x ennyi minimum.
    (Hűtőt lehet túrni ali/ebay-en komplett alaplap meg vagy a 5x-se), Nem vagyok kémiai szaki, de szerintem, lényeges tartós károsodás bőven 10+ év felett van, addigra meg úgy is a "szelektívben" végzi.

    „Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”

Új hozzászólás Aktív témák