Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz 2018 #65257 üzenetére

    Ezt rosszul látod, mert rossz a megközelítés. Nálam mások a prioritások, szempontok. Mindig csak az vezérelt hogy a jelenlegi, első és még egyetlen laposomat húzzam fel addig ameddig tudom, akár többletköltségen. Vehetjük kihívásnak is mint feladatot. Kell egy teljesen egyedi darab......Persze azért szempont az is hogy tudjam használni arra amire szeretném, nem csak egy múzeumi kiállítási darab legyen. Használom is, játékra is.
    Akkor mikor már a legújabb, vagy olyan játékkal találkozom(mondom egy játékos topikban) amit már nem tudok futtatni egy már régen felállított saját értékrendemen, érzékenységen belül, akkor fog ennek a történetnek vége lenni. Nyilván nem sok idő várat már erre, de még minden okés nálam. Visszavitt, lestrapált újnak mondott lapos kitudja milyen hibával, viszont biztos nem lesz. :)
    Akkor inkább kollégától valami, személyesen, amiről tudom mit várhatok vagy sejthetem.

    Azt még tegyük hozzá, akármilyen lapost veszel és aztán eladsz több alkalommal, hogy visszajöjjön valami mindig buksz rajta. Idő és használtság alapján, nem beszélve még a hardver tartozékok vásárlása + költség mindenkinek. Nálam egy alaplapcsere poton pénz más még ráköltött cuccaihoz képest.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák