Új hozzászólás Aktív témák

  • [-HERO-]

    senior tag

    Kicsit végre sikerült belaknom a Legion 5 ös lapost.
    Első meglepetés az volt hogy nem fekete hanem kék, de kimondottan jól néz ki!
    Maga a gép összeszerelsében anyagminőségben komolyan meglepetést okozott, nem tudok belekötni, ebből kiindulva az 5 pro meg a 7 es brutál cucc lesz.
    Piszkosul massziv a gép, mintha tényleg egy darab tömör valami lenne, tetszik!
    Belseje is meglepően jó, mindkét ssd re van hűtés, gap paddal, VÉGRE hűtik a pch-t is!
    Kijelzőjét egy kézzel felnyitom, szerintem a zsanérral semmi gond nincs középen fogva felnyitva semmi vetemedés nyeklés nyuklás nincs.
    Ami viszont negativum hogy a gép ugye Cseh, ezért valamiért nem enged semmilyen garancia hosszabbitást a gépre a gyári lenovo oldalon, és csak 2 év garit ismer fel a rendszer, nem tudom hogy a plussz egy évet az alza állja e majd?
    Plussz mint az utolsó képen látszik megint előjön az amd szop@tás, a gép alja nagyon frankon perforált erre bentre végigrakták egy filces anyaggal amiből csak a két venti helye van kivágva, amúgy azon a filcen konkrétan nulla levegő tud átjönni, és persze szépen le van szegecselve hogy ki se tudd venni.... :((( (ezért simán tökön kéne szurni valakit a cégnél)
    A kijelzője 10 bit 165Hz, meglepően szép! az Y720 hoz képest fényévekkel jobb.
    A biosa is tök egyszerű, jól néz ki.

    A venti profil viszont tényleg elég kaka, tök indokolatlanul kapcsolgat ki be a venti benne még paszta után is, kicsit zavaró.

    És egy tipp hogy azonnal pasztázzátok meg mert a gyári cucc nagyon brutálul bele volt száradva, alig lehetett lepucolni a chipekről! :((

    Ja és még egy kis meglepetés hogy járt a géphez egy fél éves Geeforce Now előfizu is!

    Teszek fel pár képet is (előre is bocsi az egyikbe benne maradt a kovi ubi :P )








    Ezuton is szeretném megköszönni a lehetőséget echterion kollégának, önzetlen, korrekt, segitőkész hozzáállást bizonyitott most... :R

    [ Szerkesztve ]

    ### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###

Új hozzászólás Aktív témák