Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    Na most tépem magam rendesen...
    Eddig 2 féle opciót nézegettem: vagy asztali, vagy egy 17"-es ROG. Mondván, hogy a fullos G551nél nem sokkal drágábbak.

    Asztalinak egy ilyet képzeltem el kb 330ezerért:
    i5-4590
    ASrock h97m pro4
    2x8GB DDR3 1600Mhz
    ASUS Strix GTX 970 4GB
    Samsung EVO 850 250GB
    Seasonic m12 520W
    Corsair 300R
    CM Hyper 212 evo
    Dell p2314H

    Laptopnak meg egy ilyet, vagy egy ilyet. Bár az utóbbi lehet, hogy túllövés.

    Az asztalival az a bajom csak, hogy nehéz lenne helyet találni neki, illetve lakáson belül szoktam mozogni (kanapé, nappali, hálószoba, stb, ahol épp kényelmesen letudok ülni), plusz azt a teljesítményt valszeg nem tudnám kihasználni. Viszont viszonylag olcsó.

    Laptopnál pont az a minimális mobilitás van meg, amivel nap mint nap élek itthon, illetve az eddigi XPS-eim bőven kibírták a 3-4 éves használatot úgy, hogy egyetem alatt azért napi 5-6 órát biztos játszottam rajtuk), ami mostmár inkább napi 1-3 órára csökkent.
    Teljesítmény terén sem vagyok biztos benne, hogy ezek a nagyon erős konfigok kellenének, révén hogy régebbi játékokkal szoktam funolni (Skyrim, Borderlands2, NFS-ek), illetve Blizzard-összes, de szeretnék megbízható, jó hűtésű gépet, ami kibírná ezt a felhasználást, és nem kellene 2 év után újat néznem.

    És akkor most bejött ez a G551 akció is, hogy egyem meg... Mondjuk nincs náluk valszeg ASUS bizalom program, mint a szalonnál.

    Segítsetek légyszi, hogy mi legyen, PC/G751/G551, vagy teljesen rossz irányba nézelődök? Maradnék én az XPS-széria mellett, de az utóbbi időkben nevetségesen túl lettek árazva, és a teljesítményük is nevetséges...

Új hozzászólás Aktív témák