Új hozzászólás Aktív témák

  • Sdmv8

    tag

    Sziasztok!

    Segítsetek létszíves :)
    Érdeklődni szeretnék, szeretnék asztali gépet venni, de nem tudok, mert fontos a mobilitás, ezért marad a laptop.
    Szeretek játszani mindennap meló után 2-3 órát mindegy igazából, hogy milyen címeket fps, moba, de most az új SW nagyon megfogott azt mindenképpen szeretném űzni.

    Jelenleg egy Asus N550-em van i5-4200H, GTX 850 2GB GDDR3, 4GB DDR3L RAM.
    Elsőre mikor télen vettem ezt a gépet, azthittem milyen jó is ez a kártya csak amiket teszteket néztem nem figyeltem és ott egy GDDR5-ös példányt mutattak be ami ennél jóval gyorsab, ergo több framet produkál játékok alatt.

    Ezzel a géppel az újabb címek alatt nem nagyon engedhető meg FULL HD-ban a medium vagy high beállítás, mert akkor nagyon kevés frame marad. (amúgy is nagyon érzem, hogy mikor mi fut 60fpsel és mi nem :/)

    Melyik lenne az a laptop ami ettől egy kategóriával jobb lenne és a mai címekkel is elboldogul FULL-HD-ban medium - highon 60fps-el?

    Erre a célra az új dell 7559 GTX 960M-el megfelelő lehet?, mert nagyon max az a 320-330 amit még hajlandó lennék kifizetni laptopért.

    off. A mostani Asus-sal is nagyon megvagyok elégedve, jó összeszerelés, jó anyagminőség, jó kijelző, jó hangzás, jó touchpad + bill. háttér világítás is van csak a videó teljesítmény kevés...

    Mondjatok valami bíztatót :)

    Köszi előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák