Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    válasz FőDudu #75433 üzenetére

    Na megnéztem a Blade-et. Hát van hangja, az biztos... Mindenféle át volt állítva rajta, szóval alapból is hangosabb volt, visszaállítva az alap balanced sémára jobb lett a helyzet, de elég kellemetlen hangja van a ventijének (nem is a hangerő, inkább a frekvencia a gond).

    Voltak még fura dolgok, pl. külső monitor csatlakoztatása után laggolt a Start menü pl., illetve nem tudtunk rendes benchmarkot futtatni, mert a UserBenchmark valamiért nem nagyon tudta meghajtani a GPU-t, valami 5% percentilis lett a dedikált GPU eredménye... Nem tudom ez szoftver, beállítás, driver vagy hardver hiba lehet.

    Az összeszerelési minőség annyira nem nyűgözött le, nyilván nem lehet workstation minőséget várni, de a G3-as Zbookom sokkal jobban egyben van és egy 15-ös Probook se tűnik gyengébb minőségűnek.

    Nem hoztam el, mert a gari miatt beszélni akarok az eredeti vásárlóval, illetve még átgondolom ezt a zaj-dolgot. (Mondjuk nagyon nagy csend volt, ahol próbáltam, nálunk mindig valami alapzaj.)

    Közben azért nézelődök folyamatosan. Amik még szimpatikusnak tűnnek:
    MSI Creator 17 (9750, 1660Ti, ~4 hó gari) - talán csendesebb a nagyobb méret miatt, 70 ezerrel olcsóbb, mint a Blade
    Zephyrus G15 (Ryzen 4800HS, 2060 MaxQ, 4 hó gari) - nagyobb méret, jobb hűtés?
    Legion G5 (Ryzen 4800H, 2060 MaxQ, 8 hó gari) - jobb hűtés? gagyi összeszerelés?
    Valaki ajánlott a VivoBook Pro-t OLED-del, ami egész olcsó újonnan is, viszont csak 3050 a GPU, ez ha jól gondolom jelentősen lassabb a 1660Ti-hoz képest is.
    Illetve láttam még egy Asus G14-et is egész jó áron (4800 HS, 2060), de arról azt írják a notebookcheck-en, hogy hangosabb, mint a Blade...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák