Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Darth_Revan #76518 üzenetére

    Ehhez a kommenthez csak apró megjegyzést fűznék:

    - Az hogy az alza behozat szlovák gépet, csoda és nem protokoll szerű. Eddig tudomásom szerint 2x eljátszották, reméljük még sokszor fogják, de erre nem lehet alapozni. Persze megkérheti őket de onnantól 50% esély.

    - A szlovák bill kérdés is havonta előjön. Vannak olyan emberek, akiknek elvi kérdés, hogy X összeg felett minél kevesebb kompromisszum legyen. Személy szerint én is ilyen vagyok. Hiába tudok vakon gépelni és fejből tudom mi hol van, akkor is zavarna ha látnám hogy nem HUN a bill, egyszerűen azért, mert mindennap éreztetné a gép velem, hogy hah, lol kifizettél egy csomó pénzt és még a bill se magyar, ennyit érsz kis magyar vásárló. :)

    - A gravírozás meg szép művészet, de láttuk az eredményét, túl zsúfolt lesz. Van aki elfogadja, alternatív megoldásnak jó lehet valakinek, de ha lenne egy legion7 gépem mondjuk, biztos nem "csúnyítanám" el mellé-lézereztettéssel, annak ellenére, hogy maga a munka minősége valóban jó amúgy... de na, teljesítményben, hangban, stb. annyi kompromisszumot kell kötni egy laptopnál, legalább a bill legyen magyar már, vagy ennyire szart se érünk már a világban? :D
    persze, tudom rá a választ, inkább költői volt.

Új hozzászólás Aktív témák