Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz nggabi #77019 üzenetére

    szerintem lehet neki taposni elég sok réz van benne
    a gpu mivel 70w nem fog sok vízet zavarni valszeg ha árulnak nagyobb kártyával is ilyen gépet akkor a hűtés kialakitás is jó és nem kelll a hő miatt aggódni.
    #77026k-adi
    Hogy mi lesz? Úgy néz ki,hogy nem lehet többet bányászni és mivel nem lesz ami felszívja a mobil piacról a gépeket (mivel ezekben a chipekben nincsen semilyen korlátozás bányászás ellen) ezért be fog szakadni a piac és azzal a felezéssel lehet nem is mondtál olyan nagy hülyeséget. Mert kb annyi volna a normális ára. Tavaly még a 3060 as noti legion 5 volt 930 euro most 1200 alatt nem nagyon kapsz euroban mérve... kb így mentek fel az árak.. Ami jött most titánium sorozat szintén zenész és már az emelt árakhoz csapták a + tarifát.
    azért ne vicceljünk ,hogy 3070 ti laptop 2000-2500 euro... ennyiért nehezen fogják eladni őket.
    most gondolj bele akkor a 40xx széria meg a 13. genes intel vagy a kövi amd procival szerelt gép mibe fog kerülni 3-4 ezerbe? Ennyiből előbb fog már az ember tényleg egy asztali gépet építeni. Föleg ha bedöl a bánya piac és tele lesz az apró használt potom pénzes kártyákkal.
    Egyébként a német ebeyen is rengetegen válnak meg a 3070 es laptopoktól elég sok a hirdetés érdekes persze,hogy a legtöbb kb 1 év körüli vagy pár hónapos.

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák