Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    Na, péntek óta nekem is van megint gépem, innen, apróról: Egy Alienware (mily' meglepő :DD ) M15 R2, egy 9750H proci van benne egy RTX2060-as társaságában. Attis hívta fel rá a figyelmem, elég jó árban volt, doboz, meg minden egyéb megvolt hozzé és Csepelen át is lehetett venni, így meló után elmentem a gépért és beugrottam Attishoz egy kis rendberakásra. Hát, rá is fért, a paszta az a szokásos kiszáradt ablakgitt volt, de volt ott már gubanc is, ami csak szétszedéskor derült ki: a touchpad kábel alaplapi csatiját letörte valami szakbarbár. :(((
    Plusz a francia bill. nem megfelelő helyen lévő gombjait átrendezte nekem, így ez rendben is van, hibátlanul működik minden.
    Ja, és kaptam egy 220-as kábelt, mert olasz csatis volt a géphez. Ezt nem is értettem, hisz francia gépről van szó...

    Egy szó, mint száz, még értékelést nem indítottam, mert nem tudom, mire értékeljem az eladót...

    1.10-es bios, így cpu UV sajna nincs, majd utánanézek, hogy downgrade lehet-e valahogy és van-e értelme, régebbi bios-szal van-e UV.

    Tegnap egy Aida64-gyel gyaláztam kicsit, meg némi Valhalla-val is kínoztam (meglepően jól futott QHD monitoron). Sajna a hotspot az biza 89 fok... :(( majd kap egy curve-öt valamikor...
    Minimálisan gyengébb a 2060, mint egy 3050ti, olyan 4-5%-kal hozott kevesebb pöttyöt, mint a korábban nálam lévő Asus 3050ti-s példány, de ez nem is gond, sztem jó lesz arra, amire nekem kell, legfeljebb az örökös változtatási ingerem miatt lehet belőle csere.


    ******

Új hozzászólás Aktív témák