Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz D@ny7 #78347 üzenetére

    rossz topikba írtál szerintem
    [link]
    vagy alternatívaként
    [link]
    (én egy szóval nem beszéltem szlovák billes gépről nem is értem hogy jött ide én ausztriából vagy németből rendelnék mivel lényegesen olcsóbban egy sokkal jobb gépet lehet kapni amin mondjuk 1-2 év múlva nem fog szaggatni egy játék sem)
    de nem is értem magát a kérdést amit kinéztél magyar billes az a legfontosabb szempont ahogy elnézem, ha meg a hardwert nézzük valamire elég az a konfig is ,de vannak sokkal jobbak is ha meg mindenképen jobban szeretnél akkor meg bele kell nyúlni a zsebbe ennyi a matek ha pedig annyit nem jatszol vagy nem költenél akkor meg veszel egy olcsobbat vagy azt amit linkeltél. Minden esetre én erősem ajánlom a 2 linkelt topikba kérdez rá.


    Gurus
    Garancia
    Mindig a boltot kell megkérdezni első körben ahol vetted ,majd ők mondják meg hozzájuk küldöd vagy a gyártóhoz. (vagy fordítva is lehet és a gyártó dönti el hogy hozzá vagy a boltba küldöd) ugyan úgy mint bárhol máshol.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák