Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz 2018 #79149 üzenetére

    Várjál csak keresek a kártyámhoz valami méltó bios-t. :D Vagyis azt a LHR dolgot biztosan ki fogom vágni, nagyon idegesít. Van ennek a vbios-nak egy egy megbélyegzés nélküli változata is....és lehet azért megnézem a többit is. :) Csak megnézem semmi több. :DDD

    #79154 vakablak93:
    Igen csak még rá kell jönnöm időnként mi fogja vissza. Ismerkedem vele amint lesz rá bőven időm. :R

    #79155 Frozen:
    Szubjektív kinek mi a ronda én szépnek látom, már ha nem használom a lapost és leveszem a hátlapot gyönyörködés kedvéért. Szerinted éjjel-nappal bámulni fogom és szidni amit csak lehet miért nem néz ki jobban? Egy frászt, nem a seggét, belét mustrálom a laposomnak. Amúgy egyedi ilyen senkinek sincs ez mindennel felér. Más értékek mentén haladunk. Sosem szóltam még rá pl senkire mire költse a pénzét, vagy ne vegyen fel divat szakadt farmer nadrágot amit ki nem állhatok és lehetne még sorolni végtelenségig. Hobbi, megszállottság sokunknál lehet az élet minden területén ahol kicsit másként ítélünk pénzügyileg. Így sokkal inkább a magaménak érzem...már annyiszor kifejtettem, hol voltál akkor?

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák