Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Gergello #80454 üzenetére

    Ha neked ez jött le belőle akkor sajnállak. Elolvastad? :F :Y

    Én is kérdeznék valamit. Akkor miért használok SSD-t? Nem kellene trollnak lenni! Lehet személyes véleményem, tartsd tiszteletben.

    Inkább arra aktivizáld magad hogy másoknak segíts mikor kérdeznek, ne csak akkor jelenj meg mikor elhangzik a HDD szócska. Talán be van állítva csengőre? :DDD
    Hasznos dolog az a gyártók nem is engedik kivezetni. [link] Egy ilyet ki is néztem magamnak. Elhiheted erről nálam játék is menne....olyan ami nekem megfelelne erről. Persze hogy asztali HDD, ez csak egy példa volt. Nem most kezdtem az ipart az Commodore Vic-20 -al volt. :D Hol voltál te akkor? Van tapasztalatom arról mi hogyan fut ebben és abban a környezetben. Csak azt futtatom SSD-ről amit feltétlenül szükségesnek találok, legyen az bármi, akár játék. Az hogy X mp hamarabb betölt ok, de mennyivel? Nem egyforma ingerküszöbbel rendelkezünk. Nálam a laptop be van állítva úgy hogy lehetőleg ne a lemezt használja addig amíg van Ram, pont ezért ami nálad megdöglik az nálam megy szépen.

    Aztán vannak azok az emberek akik büszkélkednek a Linux rendszerükkel és hogy már akkor betöltött a dolog mikor még neki sem láttak. :DDD

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák