Új hozzászólás Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz Martin97 #8594 üzenetére

    Lesz ilyen teszt rész is. G551-et kényelmesen 39 perc alatt lehet újrapasztázni. Nem hsizem, hogy tudsz olyan dolgot mondani amit ne mérnénk le :) A többire még nem volt időnk, de azok is meglesznek. AMúgy az Y700 olcsóbb mint a G551 ;)

    (#8596) Sárpac: Nem tudom, hogy ők mit csináltak, de hidd el nekem NEM CSALTAM :DDD . Mi érdekem lenne? Ott volt az 1 órás 100%-os Aida 64 teszt is (állításotok szerint nem terheli le annyira a gépet. higyjétek el, hogy de csak nem akarok már ebből se vitát), ott se volt semmi. Lehet ők szar laptopot kaptak. Sőt az is lehet, hogy kiadás előtti verziót kaptak. Én is szoktam néha olyan laptopokat kapni amiről nem beszélhetek és 6 hónap múlva jelennek meg. Ezek néha be se kapcsolnak, nem is olyan a hűtésük mint a végleges verzóknak, kifelejtik belőlük a hőátvezető pasztát. Amikor megkaptam először az Y50 70-et még talán a CES-en se mutatták be. GTX 860M volt benne és a többi laptop GTX 850M-je megette reggelire.

    Amúgy meg ha beleolvasol a "Milyen notebookot vegyek" topikba, nálam sztem senki se utálta jobban a Lenovo-t. Ez viszont már elmúlt!!! Régen heti 4-5 csereigazolást csináltam, ami gépenként nekem 2-3 óra papírmunka. 2 hónapja nem kaptam csereigazolást!! :) El kell fogadni, mert ez tény: Jelenlegi magyar piacon, 300k-s kategóriában, 15.6"-ban a Lenovo nyújtja a legjobb teljesítményt és legjobb hűtést. Aki nem fogadja el az az igazságot nem fogadja el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák