Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz Bedepi #89101 üzenetére

    Én nem gondolom,hogy ebből a közeljövőben bármi is lenne, ha bele gondolsz 23 at írunk és most olyan 220-250wattnál jár egy kombosabb laptop ( ha meg tudod hűteni akkor a 330w ot is bekérheti)
    na most ez a kütyü 5w tud hűteni egy darabbal és 1w a fogyasztás tehát ,ha azt nézzük jelenleg ebből kellene 50 db egy laptopba ez magában véve 50w plusz fogyasztást jelentene,szóval már nem lenne elég a 280-330wattos adapter a laptophoz. ennyit pedig az a 2-4 db ventilátor sem kér be jelenleg ami a laptopokban van. De még 2 db asztali ventiből is ritka amelyik ennyi áramot enne meg.
    Na szóval oké érkezik majd később 10wattos verzió ,de ebből is 25db kell és valószínűnek tartom ezeknek a fogyasztása pedig nem 1watt lesz. Másik érdekesség,hogy a hő nem vész el csak átalakul szóval mivel ilyen ici pici felületről beszélünk vajon hova fogja tolni a hőt?
    Még egy érdekes dolog mivel jelenleg nagyon sok darabról beszélünk ,lehet halk viszont ha ezt sokszorozzuk már lehet zavaró lesz a hangja.
    És az egész képletből lemaradt az is,hogy 25 ben az érkező új generácios videokártya és 2 generációt fejlödött cpu vajon mennyivel több energiát és hőt fog majd termelni.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák