Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    addikt

    válasz #96974848 #90249 üzenetére

    Ez már egy nagyon régi model, ezekben még olyan ventik vannak mint egy p2 es számítogépben szóval kb vicc kategoria meg csúnya igénytelen. Lehet régen jó volt és hasított ,de ma már más a dolog fekvése. Elavult erőteljesen, egy noname mostani generációs gép keresztbe lenyeli még akkor is ha folyamatosan mindene trottingolni kezd a gyenge hűtés miatt.

    Nekem ez a 40xx széria kimarad, úgy érzem túl drágák és visszalépés lenne a jelenlenlegi 3070 140w képest.
    (Saját véleményem->Lehet hogy hozz játékokban többet ,viszont .
    -nem játszok akkora nagy címekkel
    - több áramot is bekér ahol élek ez is szem előtt tartandó
    -valamiért nekem gyanús, hogy levették a memoria sávszéleségeket és csak a 4090 tudja kb azt amit a 3070 es memoriája -> ez akkor érdekes ha beindul valami bányász dolog számomra)

    Szóval én ezért nem látom értelmét kiadni jelenleg sem 2 sem 4 ezer euronak.És hiába van most a legtöbb gépen folyékony fém , sok esetben meg lehet nézni ,hogy ugyan az a hűtés és a felépítés mint az előző generációban szóval itt nem dolgoztak annyit a mérnőkők és a cégek amennyit kellett volna.Van pár új széria mint az asus 18 as gépe stb...Ezekről majd olvasunk és tanulunk,hogy milyen lett.
    Viszont az ufonál is ha megnézitek teljesen ugyan ugy van szinte a hűtés max a rézzel variáltak vagy a csőveket vapora cserélték.
    Az msi is csak áthajtogatta máshogy a hőcsúvezést
    A többit még nem nagyon láttam vagyis láttam de most nagyon nem emlékszek már rá és nem fogom jobban kifejteni. Szerintem aki megnézi az előző generácios gépeket akkor az látni fogja a mostani teljesen olyan mint egy láncfelvarott gép.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák