Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    addikt

    válasz Ubul86 #90660 üzenetére

    Szerintem tegyük tisztaba a dolgot azon alapoknál fogva ,hogy amelyik gép nem hangos ott rossz/ vagy gyneg hűtés és túlmelegedés valószínű.

    A teljesítményt meg kell hűteni jelenleg ezt a laptopok angy reszeben a forgo venti adja. Ez akar miylen venti a levegobe ahogy beleharap lesz egy hangja. A fordulat függvényében növekedni fog a hang ezek a fanok azert mar 5-7 ezer korul vagy felette is porognek hogy minnel tobb levegot nyomjon at a hutobordan ahova a gep belsejéből a hő elvonásra kerül.
    Ha nem tolja a venti nincs zaj a vege vagy trotting vagy megsül a gép egy x idő után.

    Elkepzelheto hogy vannak minimalis kulonbsegek a zaj teren ,de ez elenyeszo par dbi lehet a kulonbseg teljes terhelesnel.
    Meg azt tudom mondani hogy egyes gyartok lehet nem engedik finoman konfiguralni vagy nincs benne rendes fan profil a vezerlesbe es ebbol adodik a nagy zaj hogy gyenge igenybevetelnel is max terhelesen megy.

    Par jarda lap vastagsagu gepnel van vastagabb hutoborda ami mereteinek koszonhetoen a kozepes tartomanyig kb viszonylag halk mert a nagyobb feluletu bordan jobban tavozik egy gyenge fordulaton is.Viszont max terhelesnel ezek is zugnak mint az allat. Erdemes teszteket nezni kb atlag ilyen 50-55dbi kornyeke ertekek vannak

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák