Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    Vasárnapra való tekintettel és hogy lehessen min csámcsogni ezt megosztom veletek.... :DDD :Y :R

    De mielőtt belinkelem tisztázzuk le.
    1, Nem trollkodásnak szánom. Eddig sem volt célom az előzőekben.
    2, A megrongált hűtőmodul már szerepelt egyszer itt, nálam ez pár benyomódás miatt kuka kategória, ezért semmi nem kár ha tönkremegy, fogyóeszköz.
    3, Kíváncsiságból megnézem mi van akkor ha ez történik.
    Micsoda?
    Lefejeztem a hőcsövet mindkét oldalon a közé ékelt csőnél is, kicsit megkaparva egymásba nyomtam és (még nincs kész) kívülről le lesz ragasztva. Lényegében 3db-ból lesz 1db a vastagabbik csőnél ami belül a két töréspont ellenére szabadon tudja áramoltatni a hőt. Majd mielőtt megragasztom előbb pumpálok bele némi vizet a szivacsos állományba hatékonyság miatt és gyorsan leragasztom párolgást megelőzve. :D Kicsit kapartam a csatlakozásnál a szivacsos részt az illesztés miatt, de nagyobb részt az jelen van egészet tekintve.

    Ha lenne itthon vastagabb csövem akkor a fenti kinyúló csövet is megvágtam volna csak nincs. Ebbe a projektbe nem ölök most pénzt, csak megnézem ami érdekel. Ha nagyon beválna akkor talán a ragasztót leoldom, veszek pár vastag csövet és újratervezem. :R
    Van még pár segédeszköz mivel középen összefogok. [link] Papírvékony + valami vékony borda talán a gpu rész alá, de az is lehet azt kihagyom.


    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák