Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz nggabi #93327 üzenetére

    Lehet a proci mesterségesen vissza van fogva, hát nem asztali proci amit csak úgy hagynak szabadon strapálni. Ott a rengeteg mag/szál aztán minek is? Játék nem használja ki, meg úgy az egész laptop bios meg van szerkesztve hogy azért bírja pár évig, ne lehessen elhasználni, szétforralni. A gyártóknak is kell a garancia ne kerüljön túl sok vissza, valamivel meg el kell tudni adni az új hardvereket, így megy bele a 80 mag szál hangzatos a júzer megveszi mert nincs más, meg az a király. Én erre gondolok.
    Aszem megvárom míg újra eljön a dtr gépek kora felső kategóriában, asztali procis és cserélhetős vga-s hardverek reneszánsza, és persze csak is használtan olcsón majd valahonnan, addig meg szépen elleszek a mostanimmal. Mert bizony így megy ez mindig mindent újból fel kell találni, újítani, mozgásban lenni, új divat aztán vissza a régi mint a kijelző 16:10 képarány ami régen volt. Most egy kicsit visszább vesznek, majd újból előhozzák azt ami már régen egyszer volt. :)

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák