Új hozzászólás Aktív témák

  • formula01

    aktív tag

    Na délután mikor 90-ig melegedett wow alatt én nemtom mi történt, most perpill 2-3 fokkal hűvösebb a szoba, és ezeket az eredményeket kaptam 15 perc játék közben (dettó wow, és kb ugyanazt csináltam):

    Ha délután is ilyen értékeket kaptam volna, és nem 80-90 fokot, mint mikor benchmarkot futtatok nem kaptam volna valszeg miniagyvérzést, meg nektek se írtam volna kisebb esszéket. :DDD :DDD Mindenesetre figyelni fogom egy darabig mindeképp.

    Hőfokok egyébként tényleg nagyon jók. 1080p monitoron játszok, a laptop fedél le van hajtva, CPU-nál 53 fok volt az átlag, 60 a max, GPU-nál 65.5 volt a hotspot max, 53.7 az átlag. ventillátor 2500as fordulaton ment (max 4500 lenne). Ezekkel teljesen elégedett vagyok.

    Amit még továbbra is kicsit érdekesnek látok, ez a váltakozó ram, valamint memory controller frekvencia:

    Amint bármilyen komolyabb terhelést kap a gép, játék, benchmark, felmegy a Mhz a max 1600-ra, de ha nem full terheléssel használom visszavesz. Itt már megnyugtattatok, hogy ez így okés, azért pörgök ennek ellenéire is még kicsit ezen, mert itt 1 fórumtárssal egyeztetve akinek ugyanezzel a konfiggal van legion 7-je, még a ram is ua, pl az általa küldött képeken végig a max MHz érték volt. Ugyanakkor másik fórumtárs hwinfos képeit is megtaláltam a topicban, szintén ugyanez a konfig, ellenben nem Legion 7, hanem Legion 5, nála meg pont így váltakozik a freki a load függvényében. Nem tudom, hogyha ez beállítás függvénye, akkor az mi lehet, az összes lenovos power profil alatt ugyanígy működik nálam, és bios-ban sem találtam semmit. Teljesítményre mindenesetre nincs panaszom, se benchmark értékekre.

    Kevesebbet fájna a fejem, ha csak örülnék annak ami van, aztán használnám. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák