Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz KillHates #96556 üzenetére

    Pont az volt a baj hogy tukmáltátok. Az nem tűnt fel hogy sokkos állapotba kerültem:
    1, sokba került a projekt akkor láthatóan a semmiért, és nem volt időm átgondolni, feldolgozni hogyan tovább. (Bocs, ért egy letámadás....nem kaptam időt, ott és rögtön!)
    2, az hogy mennyim van rá abban a pillanatban azt senki nem tudja.
    3, az első nekifutásra kudarc, akkor már rögtön fel kell adni?
    4, hát igen de ti teljesen más szemszögből közelítetek, még akkor is ha van barátság, nem kell mindig egyeznie az eladó és a vásárlói érdeknek, a kivitelezésben is lehet más. Pl szakember segítségét kérve nem újat veszek, hanem átalakítok, megcsináltatok valamit. Nem veszek új bútort hívok egy asztalost és megéppítetem azt amit saját magam nem tudok.
    5, Az MSI 100%-ban ugyanaz a világ mint a mostani Clevom, ami csak annyiban tér el hogy erősebb hardver, ráadásul egyiket sem rendeltetésszerűen használom. A biosztól kezdve a hardverelemeket nézve mind változtatható, mozdítható és ami nálam az első számú szempont volt mindig (csak ezt akkor még nem tudtad) az alakíthatóság, egyediség, szabadság tetszés szerint, és az hogy nem szeretek veszíteni, nehezen viselem ha kudarc ér. :R :R
    Semmit nem változtam, nekem most is az a fontos mint ami kezdetben volt az első komoly vásárlásom időpontjában. :R

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák