Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Na, úgy tűnik végre megérkezett hibamentesen a lapos.

    Kezdésképpen a lapos így néz ki:

    Összességében jól összerakott egy jószág. 90%-ban műanyagból van a ház, de az nem papírvékony, erős, masszív, sehol sem hajlik, még a billentyűzet sem hajlik meg picit sem gépelés során.

    A kijelző G-Sync engedélyezett LP173WF4-SPF1 IPS panel. Sokat nem kell mondani, hisz a G751JY alapján tudjátok ti is, hogy nagyon szép képe van.

    Teljesítmény

    Windows és driverek feltelepítése után a Clevo szoftverében rögtön adtam a GTX 980 GPU magnak +100 Mhz-et (hisz az az 1-2 FPS is számít:) ):

    A CPU a gépben szabványos LGA 1151 foglalatot használó Intel Core i7 6700.
    A VGA szabványos MXM 3.0 foglalatot használó GTX 980 8GB.

    3DMark 2013 Fire Strike teszt eredmény:

    Játékokból csak egyet próbáltam még ki, a Rise of the Tomb Raidert, Grafikai beállításoknál minden abszolút maxra lett tolva, élsimítás FXAA bekapcsolva és DX12 módban futott.

    Benchmark eredmény:

    SSD-ből MZVPV256HDGL NVMe SSD-t tettem bele és nem hazudtak, iszonyat gyorsan melegszik és iszonyat gyorsan throttlingol. Mire az íráshoz jutott addigra kb feleződött a teljesítmény.

    3 mérés után ez lett az eredmény:

    Hangzás:

    Elvileg Onkyo 2.1 rendszert használt, de engem annyira nem nyűgözött le, szerintem az ASUS G751JY hangja szebb volt. Bár még nézegetni fogom a beállításokat, hátha tudok rajta javítani, de jelenlegi állás szerint fülessel érdemesebb játszani (nem mintha beépített hangszórókat használnám:) )

    Hőmérséklet

    A hőmérséklet a 2. 3DMark 2013 Fire Strike futása után:

    Asztali gépemben EVGA GTX 980 SuperClocked VGA és 6700K CPU van és a Tomb Raiderben mindkét gépen ugyanarra a pontra beállítottam Larát és 5 FPS volt a különbség. A magasabb mag órajel és 6700K magasabb gyári órajele mellett szerintem ennyi különbség bőven reális :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák