Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Silent77 #31805 üzenetére

    Az 5-ig bezarolag, nekem volt mindegyikbol. Mindig a gyartotol vasaroltam, kiveve a OP1 eseteben, mert akkor meg nem voltak elerhetoek itthonrol, igy post service szolgaltatassal erkezett hozzam, Nemetorszagbol (anno meg leirast is keszitettem rola, aminek alapjan, sok tovabbi forumtars is vasarolt maganak).
    Na, de a lenyeg, hogy ha nem a Oneplustol vasarolsz, hanem pl. a GB-tol, akkor - mindamellett, hogy a gari csak fele annyi, mint egyebkent - a haztol-hazig futaros, 2 ev gari helyett, Neked kell majd postazni CN-ba, amennyiben baj van vele (nekem mar volt garancialis ugyintezesem, pont egy OP3-mal es olyan siman ment, mint vajba a kes, de a oneplus.net oldalrol vasarolva. Az allam leesett, nem volt masfel het sem a haztol-hazig, mivel Lengyelorszagban van egy szerviz kozpontjuk es ott intezik az EU-s gariztatast).

    Ha a fentiekkel egyutt tudsz elni es elfogadod, hogy egy esetleges eladas alkalmaval majd joval kevesebbet fog emiatt erni (plane, hogy pl. egy ev mulva ezen mar semmi garancia nem lesz, mig a jol megorzott allapotban levo hasonlo tarsa, de a oneplus.net oldalrol vasarolva, meg egy ev garivval), akkor batran ugroj bele, mert btw jo az az ar nagyon...

    A B20 benne, es a H2OS se zavarjon, mert official rootolhato a keszulek, azt raksz ra, amit csak szeretnel.

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák