Új hozzászólás Aktív témák

  • hpsafl

    tag

    válasz bul07 #4259 üzenetére

    Indexen sokszor eltűnt már a hsz-em miután elküldtem, de itt is volt már egy ilyen esetem, és azóta mindig másolok küldés előtt :)) itt viszont valamiért az előző hsz-em másoltam be, és telefonon nem vettem észre :B :W
    Mondjuk csodálkoztam is, hogy milyen hosszú lett a hsz, de közben melózok is, így nem olvastam vissza :N

    Szóval a drónokról:
    Nekem egy Phantom van, és nagyon szeretem, mert gyönyörű képeket lehet vele csinálni.
    Kezelésük nem vészes, én előtte csak autót és hajót vezettem, mondjuk hajóval versenyzem is, de ezek azért másabbak mint egy drón. A lényeg, hogy legyen gps a drónban, meg iránytű, mert akkor a kisebb szelet is jól viseli, és ha elengedem akkor is egy helyben tartja magát.
    Tanulni is érdemes komolyabb drónnal, csak hely kell hozzá, hogy tudj hol korrigálni. Ismerős egy Seekerrel repült be egy tízemeletes ház mögé. Ez még nem is lett volna gond, de eszébe jutott, hogy a gép haza is tud repülni. Bekapcsolta ezt a funkciót. Ilyenkor a gép x méter magasra emelkedik, hazarepül, majd leszáll a felszállási pontra. A gond az volt, hogy a ház magasabb volt, és a gép nekicsapódott a háznak. A ház szerencsére nem sérült, és a drónnak is csak a háza, a lábai, és a rototjai törtek, de azok nem kicsit :DDD viszont az elektronika átmenethető volt egy új házba.
    Tanulság:
    -nem szabad házak között repkedni
    -nyílt téren kell megtanulni a vezetését.

    Kis kiegészítés az előző hsz-emhez:
    Sokan jönnek oda a nézelődök közül , hogy mennyibe kerül, ekkor elmondom az árát, majd az következik, hogy a madaras tacskóban most ugyan ilyen van 15eFt-ért. Persze ismerős vett is egyet. Kipróbáltuk, és arra jutottunk, hogy gyerekeknek jó játszani, meg úgyis megunják/lezúzzák, de komolyabb célokra nem való, mert nem marad meg stabilan egy helyen, és a hatótáv sem olyan nagy.

    sisu2: ha bármi gond van akkor írjátok privátban nekem

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com

Új hozzászólás Aktív témák