Új hozzászólás Aktív témák

  • lyzzard

    aktív tag

    franc essen bele: újabb idegroham. Átmentem mai nap egy jóbarátomhoz, átvittem hozzá a 8500GT-met. Az én problémám az volt, hogy totál agyonfagyja magát az új géppel a kari. a gép:
    Asrock Alivesata2-glan, 4000+ X2, 2*512 DDR2 Kingstone, Asus 8500GT Silent 256MB. Ellenben nála egy Gigabyte lappal tökéletesen ment a kari, mindkettőnknél ugyanaz az XP van fent, ellenben neki nforce chipsetje van, nekem via (legújabb hyperionnal, meg régivel is fagyi).

    A fagyás akkor kezdődik, ha be van töltődve az nvidia akármelyik programja (nvcpl és társai asszem), szal ki van lőve msconfigban minden program, így perpill nem is fagy.. azért tudok írni. viszont atitoolt indítva húzásnál agyonfagyja magát, vagy valami komplexebb feladat esetén, ellenben barátomnál a 450 MHz core-ra simán még HÁROMSZÁZ MHZ!!! lett ráhúzva, ami után vígan ment a bioshock. meg a hüledezés, hogy nemár, hogy ennyi és stabil.

    szal ha akárkinek van tippje, boldogan várom, mert szeretnék már nagyon stabil gépet tudni magam mellett... HELP!!!

    nvidia driver: 162-es, nvidia lapról.

    fagyás leírása: a háttér, vagy aktuális desktop rész fagy ki, HD művelet néha van, néha nincs. kurzor mozog. ezt követően két változat van: Kékhalál, és restart, vagy képösszeesés, általában a kép egy része fekete lesz. kurzor odafagy. utóbbi esetében még néha módosul a kép, előjön pl a futó programok rész, de csak félig, ha éppen alt tabbal próbálkoztam naívan.

    amúgy a kártya alapon 3dm2k1: 13500, húzva: 745/470: 19980... azért van különbség...

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák