Új hozzászólás Aktív témák

  • thomeef

    őstag

    Hali!
    Megosztanék veletek egy problémámat, már egy hónapja hogy megvan az új gépem, cpu húzva rammal együtt, vga is elég rendesen a beüzemeléstől kezdve. Millió tesztet lefuttattam azóta mondanom sem kell..., semmi féle probléma nem adódott, tökéletesnek tűnt minden.
    ...
    De 2 játéknál (névszerint bioshock,airborne), amelyeknek egy a grafikus motorja, észrevettem hogyha mindent csutkára húzok, 5-10 mp-ig teljesen jól fut a játék aztzán se kép se hang a gép újraindul.
    Hopp mégis van van gubanc a tökéletes gépben..., napok óta próbáltam rájönni mi lehet a gond, cpu mhz +volt, ramnak szintén millió féle variácóban mindennek adtam +voltot, vga-mat szintén próbálgattam, mire oda jutottam hogy visszaraktam mindent alapra a pi**ba...már elnézést. Erre a megint ujra indult hát mondom ilyen nincs. Gondoltam biztos a 2 játékkal van a gond, elkezdtem variálni a beállításokat játékon belül, míg arra jutottam hogy minden maxra húzva megy simán a játék hiba nélkül, és most jön a lényeg:
    Mind2 játék esetében ha off-oltam a "high detail shaders"-t akkor a probléma megszűnt, játszottam egy jó órát, próbaképp benyomtam a +shaders-t, erre a gép resetel.
    Azóta minden elképzelhetőt megőróbáltam hgy menjen a játék high detail shaderrel, sajnis nulla az eredmény, ezért fordulok hozzátok :B .
    Tudom nem nagy dolog ne használjam a shadert és kész, de éán szeretném ha orvosolni lehetne ezt a problémát.
    Jah és még vmi, most az egyszer örülönék annak ha mindenki lelámázna és azt mondaná, te barom ez marha egyszerű...... :C
    Remélem vki reagálni tud az irományomra:)

    ui: konfig az adatlapomon (8600ge miatt irtam a topikba)

    "A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

Új hozzászólás Aktív témák