Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz vakablak93 #12853 üzenetére

    Én túlgondolós típus vagyok, így kénytelen vagyok utánaolvasni, hogy a theorycrafterek milyen konklúziókat hoztak ki a kalkulációikkal és tapasztalataikkal, mert zavar, ha nem értem és magamtól úgyse jövök rá egyhamar (túl összetett ahhoz). :D
    EM kazuha előnyösebb multi target helyzetekben és mivel transzformatív reakciókkal operál, csak a character lvl-t és az EM-t kell kimaxolni (mivel azoknál se atk, se crit, se elemental dmg nem számít). Ezen kívül csak az ER lesz érdekes, hogy értelmes időn belül újratöltődjön a Q.

    Végre kezdem érteni mi van, erre bejöttek a dendro reakciók... :DDD De nem érdekel, most nem fogok azzal szuttyogni, Ganyura várok aztán összerakok egy kazuhás ganyu meltet végre. :C Az új karaktereket skipelem, aztán ki tudja, hogy a rerun karakterekre jut e egyáltalán elég primo.
    Sumeru-t meg majd jobban felfedezem, ha lesz egy ütőképes dendro csapatom, amiben van íjász, mert borzasztó, hogy minden combat és puzzle között váltogatni kell a csapatot, amire a "reading party info" még rátesz egy lapáttal... :D

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák