Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Ja, egy kis helyesbítés.

    Az Aqua és a Hunter's path a legalacsonyabb base attack-kel rendelkező 5* íjak, szóval ilyen szempontból illik Yelan-hoz. (A Hunter mag Tighnarihoz, akinek az EM értékesebb, mint az attack.)
    Alacsonyabb a base attackja, mint a sac bow-é, így Sara-nak ahhoz képest enyhe downgrade, a kevesebb ER miatt egyértelmű downgrade.

    Az aqua a legjobb generalist dps bow, a thundering pulse és a polar star mellett. A rangsor vitatható.

    Amiatt is jó az Aqua, mert így nem kell kraftoljak Ganyu-nak hamayumit és ha játszok vele, akkor a crescent passzívjával se kell többé szopnom (cserébe a crescent immár semmire se jó). Ganyu meltre amúgy a polar star nem igazán jó, ez érv az aqua mellett. Az, hogy az Aqua veri mind az R5 crescent-et, mind az R5 hamayumit úgy, hogy azok passzívjai sem korlátozzák az embert, az elég jó.
    Meg azért nem árt az se, hogy Yelan nagyobbat tud ütni, ha nincsenek ER korlátok. Szóval pog.

    A Fav bow-t gyorsan kiépítettem, utána ha kiépítem az Aqua-t, akkor megint lenullázom magam fegyó xp-ben, de legalább most van elég.
    Mondjuk minden expedíción a bányászat a fő szempont és a kapott köveket le szoktam kovácsolni fegyó xp-nek, ha több van mint elég. :D Yelan az új Liyuei bánya slave a passzívja miatt. :D
    Végre elhagyott az Alhaitham hype, azt hittem nyugtom lesz, erre pont jött a Yelan banner, most megint agyalhatok pár napot, hogy mire költöm a napi resint, milyen csapatba teszem és mely artifact-eket kéne felszintezni... :D

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

Új hozzászólás Aktív témák