Új hozzászólás Aktív témák

  • sajtee

    senior tag

    A koncert után a megmaradt pénzemből (szülinap, karácsony) veszek egy Dunlop Cry Baby Slash Signature-t. Drága, de ez jó lesz egy 300ezres gitár mellé is. Aztán majd egy Digitech Death Metal torzítóra gondoltam. Ez nagyjából 70ezres befektetés.

    Nyárra pedig szeretnék egy valamivel komolyabb gitárt. Azt hiszem, maradok a fix húrlábnál, nagyjából (maximum) a 150ezres kategóriát célzom meg, erre már félre is tettem a pénzt. Ez a terv. Remélem, nyárra már eljutok arra a szintre, hogy érdemes lesz új gitárt venni. Év elején pedig azt hiszem, elmegyek egy gitártanárhoz.

    Ne is próbáljatok lebeszélni a Slash Signature-ről, hiába nem éri meg, ha valamit találok, a véleményemet nem változtatják meg, de azért néhány vélemény érdekelne róla. Néztem még Dimebag és Kirk Hammet-ét is, de végül is Mr. England-nál maradok.

    Ez alatt a 3-4 hónap alatt nagy fejlődést vettem észre magamon, egyedül az akkordokkal vagyok bajban, valahogy nem is tudnak érdekelni, mindig csak szólózgatok vagy akkordbontással próbálkozok, meg a power chords/kvintek. Ezért szeretnék tanárhoz menni, szerintem lenne értelme képeztetni magam, egyszer még szólógitáros is lehetek. Vagy nem..

Új hozzászólás Aktív témák