Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzik

    senior tag

    válasz sajtee #12022 üzenetére

    Azért most már kicsit fusztrál,hogy igaz keveset írok ide,de olvasom folyamatosan a fórumot és mi nagyjából egy időben kezdtünk gitározni.
    Te azóta elmondásod szerint megtanultál már vagy 258 számot én pedig járok tanárhoz minden héten,de még egy számra se tudnám rámondani,hogy ezt megtanultam, tudom.

    Igaz én a tanárnál nem számokat tanulgatok hanem a gitározás technikai részeit vesszük külön-külön és főleg erre vannak kihegyezve a leckéim. Bár szerintem ezeknek a technikai dolgoknak magas szintű tudása egy idő után képessé tesz bármilyen szám megtanulására...

    Szóval én 4 hónapja tanulok,de egy számot sem tudok szerintem bármikor hibátlanul olyan szinten végig játszani ami az igényeimnek megfelelne.
    Itt arra gondolok,hogy megy a háttérbe a backing track és én játszom rá a gitárt.

    Én Metallica számok miatt kezdtem gitározni,illetve a korai trash metal zenekarok még amik érdekelnek.
    Szóval az,hogy én is el tudok nyomni egy pár riffet az nekem még nem jelenti azt,hogy megtanultam azt a számot.
    Bár a From whom the bell tools ritmus gitár része megy "tökéletesen" backing track-re. De a szólót nem tudom rájátszani. De ez ugye a legegyszerűbb Metallica szám... :)

    Szóval minden rossz indulat nélkül írom,meg látom,hogy te is pontosítottad kicsit a megtanulás fogalmát,meg
    nyilván mindenki mást szeretne elérni a gitározással kapcsolatban,de azért ha valamire azt mondjuk,hogy ezt a számot megtanultam,akkor arról én nagyon szívesen megnéznék egy cover-t ahogy nyomod. :)

Új hozzászólás Aktív témák