Új hozzászólás Aktív témák

  • Eastman

    őstag

    válasz GoTReX #22949 üzenetére

    Ja, ja, közepet adjál neki!

    Az zsír, hogy mindhárom paramétert beállíthatod a kombón. Van amelyiken csak magas van és mély, legrosszabb esetben egyetlen Tone gomb.

    Én szűz motyóval úgy indulnék - aztán majd vitatkoznak velem a Kollégák - , hogy a Treble mehetne 12 órára, a Middle szintén 12 órára, a Bass meg 9 órára. A gitárodon a nyaki hangszedőn játszva a Volume fullra, a Tone poti a feléig tekerve. Innen finomíthatsz minden paramétert ízlés szerint. Apránként többet vagy kevesebbet adhatsz rájuk. Van olyan csillagállás ahol hallani fogod, hogy feléled a cucc! Kellemes a fülednek. Azt mindenképpen fotózd le magadnak a telóddal azonnal! Aztán próbálkozol tovább, kicsi magas, kicsi mély... Ha valami jóságot kikeversz, lefotózod. Így találhatsz rá a saját hangzásodra. Ha kása, a képek alapján visszatérhetsz a kellemes hangzásra. Mikor megvan az aranymetszés, utána már a gitárod Volume potijával lehet a leginkább dolgozni. Ha Gary Moore kézközeli felvételeit elemzed, szépen látható a recept.

    De csak nagyon leegyszerűsítve írtam. A mély ne legyen tompa, puffogós, a magas ne legyen fájdalmasan metsző, a közép meg egyensúlyban tartja, támasztja az egészet.

    [ Szerkesztve ]

    https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Új hozzászólás Aktív témák