Új hozzászólás Aktív témák

  • TAKÍÍ

    tag

    Na emberek én még gitározni nagyon nem tudok, de a szekrény legalján van egy akusztikus gitárunk ami még a fateré volt kb 20 éves simán van szerintem (bár ez a gitáron nem látszódik). Na gondoltam pöncölgetem egy kicsit. De már itt bajban vagyok :) :)) :DD

    NA én elméletileg jobb kezes vagyok és így jobb kezes gitár kell Néztem a netet és ez azt jelenti hogy ilyenkor JOBB kézzel pengetek és BAL kézzel fogom a húrokat, de ez hülyeség hisz a jobb kezem ügyesebb és én azzal akarom fogoni az akordokat és balal pengetni. Ez csak nekem ilyen fura elsőre?

    Ezenkívül a húrok az én gitáromon úgy vannak hogy fönt van a legmélyebb és lent a legmagasabb ugylátom ez normális ugye jól mondom?

    Na most azt se értem hogy minek vannak külön balkezes gitárok, hiszen csak húrokat kell ellentétesen fölrakni azt csá.(ez biztos egy baromság amit írtam indokoljárok meg miért :) )

    Ja agitárom régi mivoltából valszeg nem ártana rajta egy húr csere, de erre én nem merek vállakozni. Ja és úgy tom vannak ilyen gitárhangolós progik mondjatok már egy párat (de valami egyszerűt)

    Ja és a gitáron van egy kicsi törés a "húrlábaknál" ahova bekötöm(becsomózóm) a húrt utána van egy "kis pici műanyag izé" ami meg emeli a húrokat.
    NA eza valami félbetört. Így a mélyek egy pár miliméterrel "lejebb vannak".

Új hozzászólás Aktív témák