Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    Ha esetleg érdekel valakit a youtubon kívüli személyes tapasztalat

    kaptam kölcsibe egy fender bassbreaker 007 kombót. a hangjáról nem írok annyit mert a yt úgyis jobb, ami a close micing miatt becsapos tud lenni: marha jó mélye van. nagyon meggyőző nemcsak a méretéhez képest. ha valaki halkan is szépen szóló csövest keres karakteres kellemes rock lágy metál gainnel annak mocsok jó választás. aki single coil cleaneket akar annak is.

    viszont itt jön ami miatt leírom egyáltalán. beszélgettünk itt a mennyi a sok meg mennyi a kevés lakásba.
    eme 7 watt. bőven tud túl hangos lenni. nem itt van a gond. hanem a clean headroommal. humbuckerrel, pláne erősebbel egyszerúen nem tud clean maradni. 1 gain fél hangerő ez teljesen szomszédkompatibilis hangerő mondjuk nappal. este már talán kicsit sok de értitek. na ha FINOMAN pengetsz akkor még clean, de ha picit erősebben akkor azért már érezni hogy crunshosodik. ami nem baj és nem hiba, csak tudni kell.

    nagyon csípném megtartani a gyűjteménybe. de EGY erősítőnek én tuti nem ezt venném, mert a humbuckerrel clean azért kell. és ezért imádom a laney lc15öt mert abban van elég headroom hogy a hotrail és a bl500 is tiszta marad ha azt akarom.
    szóval nagyon jó csak kevés a headroom. ez lehet előny ha valaki halkan szeretne meghajtott cső élményt. meg hátrány ha erős jellel szeretnél clean maradni.
    uff

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák