Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz brickm #37520 üzenetére

    Nekem meg a Zoom szarakszik, de ez Win10 betegség, várom a csoda update-et de sajna semmi.
    A hangkártya rész rettenetes bukás, olyanokat produkál ez a rendszer mint valami eltákolódott W95, de talán ez nem volt ennyire rettenet.
    Pl hallgatsz valami zenét, vagy videót. Közben csak bemész a hangbeállítás menübe és megváltozik a hang tónusa egy picit. Kijössz onnan, és visszaáll eredetire meg ilyen csodák.
    Ezekről elkezdesz a W10 topikban kérdezni és jön a válasz, hogy én vagyok a helikopter, a processzorom már nem támogatott i5 4570, különben is írjak a gép gyártójának, hogy javítsák ki a drivereket. És a többi baromság.

    Odabent a melóban i7-esek vannak 6-os sorozat, megy a VLC lejátszóban az anyag (youtube-ről leszedett andertons videók), megnyitok egy Excel-t, kép szétesik, hang megreccsen. Nemtom, de nekem ilyen jellegű problémáim win7-el sose volt, semmilyen tákolat gépen nem volt, nemhogy brand masinán. Szerintem ez a 10 egy rohadt nagy szar.
    Mikor mondom, hogy a lan drivere lagg-okat okoz akkor meg jönnek hogy írni kell a gyártónak hogy javítsa ki. De nem a driver okoz laggot, hanem a win10 hálózati kezelésért dll-e. Tele van vele a net, százszor jelentve lett már a Microsoftnak. De akkor is én vagyok a fasz hogy vissza akarok váltani W7-re mert az öngyilkosság, meg olyan mintja atombombával ugranék ki egy repülővel, meg különben sem támogatott és a vírus és a tökmindegy mi de én akkora hülye állat vagyok hogy na ... ennyi.

    A lényeg, hogy nem kell csodálkozni ha W10 alatt recsegések pattogások vannak, nálam az vállt be, hogy letiltottam tűzfallal az összes hálózati mozgást amíg nem akarok pattogást.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák