Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Eastman #37910 üzenetére

    Na, legalább tudtam valamit én is hozzátenni a tudáshoz. :R

    re: GoTReX
    Sajna nem igazán a tanulásról szól. Sok minden jobb lett a 14 remasteredben, de szerintem ilyen még nincs és nekem is hiányzik. Ha tévedek és csak el van benne bújtatva mondjátok.
    De amúgy leírod magadnak füzetbe milyen akkordokat akarsz gyakorolni és csak gyakorlod őket oda-visza, szóval azért nem egy nagy érvágás.
    Érdemes végigvinni a videó leckéket is. Lehet van benne új. Meg azokat is ki lehet masterelni.
    Meg a beállításokban be lehet állítani hogy milyen gyorsan lépdeljen a nehezítéssel. Én maxon tolom. lévén már az eredetivel is nyomtam sokat, de lehet neked jobb lenne könnyebb fokozat is.
    Bocs lehet lemaradtam, de milyen hangszeren nyomod? Illetve a hangbeállítást mikor csinálod és kéri hogy pengess akkor ne zúzz nagyon csak normálisan pengess, akkor sokkal pontosabban érzékeli majd a hangokat. Nekem úgy tűnt, hogy humbuckert jobban szereti, illetve hogy időnként eldobálja a kábel hangerejét valamiért. Szal ha nem érzékel hangokat, és tudod hogy jót játszol akkor lépj ki és nézd meg a hangok alatt a felvevő hangerőnél a rocksmith kábelt, húzd maxra és indítsd újra a játékot.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák