Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz andor80 #42807 üzenetére

    Hogy miket, azt úgy értettem, hogy gyári preseteket, vagy csináltatok saját beállításokat, vagy olyat, hogy minden kikapcs csak a cab és az amp sim fut, vagy effekt pedálokat is teszteltetek külön?
    Amúgy valószínűleg tényleg az van amit mondok. Különböző szoftver futott a két terméken a linkelt videóban ennyi. Nálatok meg ugyanaz így ugyan úgy is szólt. Ráadásul a legfrissebb.

    Az a baj, hogy saját fül sokszor azért nem játszik, mert pl Mooer-t itt a városban nem is lehet kipróbálni. Londonba meg nem is utazhatnék perpill, hogy találjak egy boltot ahol van bemutató darab. Ezért én sokat nézegetek ilyen anyagokat. Nagyon hasznos tud ám lenni. Persze mint látszik félrevezető is lehet. Ezért kell aggyal nézni. Pl én nem aggyal néztem a vidit ezért nem gondoltam hogy különböző a firmw.

    Ola videója volt érdekes, ő csinált egy IR-t a PodGo-ra és irdatlan volt a különbség. Kb olyan mint most Andertonsék csináltak a Celestion hangszórókkal. Az is egy érdekes teszt. Persze azon alapján nem nagyon érdemes hangszórót választani mert mikrofonon át, másképp szólhat mint a szobában. Pl ott totál fejbe lőtték magukat. Szerintem arra számoltak mennyivel jobb lesz a kombó hangja ha veszel bele egy hangszórót és nem :D

    A Stratomba én is £10-os kapcsolót tettem. Nem hiszek ezekben az olcsó kínai szarokban. Igaz a hangzásba talán nem szól úgy bele, cserébe ez 30 év múlva is kapcsoló lesz. Potikkal szintúgy így állok. Ellenben azok már alaposan belenyúlnak a hangzásba is.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák