Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz FockeWulf #44272 üzenetére

    Jóféle gitár, szűk féláron vettem alig használtan a SelectGuitars-nál, nem hittem volna, hogy tömör oldalú/hátú gitárt tudok valaha venni ennyiért. Tényleg örök darab, komolyabbra szerintem sose lesz szükségem, legfeljebb csak sznobizmusból veszek talán egy Taylort, ha véletlenül milliomos leszek. :D Még ez is kár belém, jellemzően a legolcsóbb gitárjaimat szoktam felkapni pár percre pengetni.

    Mondjuk a tokjával csak mérsékelten vagyok elégedett így 4.5 év után. Mikor legutóbb elővettem, kezemben maradt a cipzárja, aztán az oldalzsebének a cipzárja is, aztán felhangoltam és elszakadt egy húr. :DDD Inkább visszatettem a szekrénybe.

    #44273 trexgumi
    A midi alapból gagyin szól, ha nem társítasz jobb virtuális hangszert hozzá, 2 féle megoldást tudok javasolni. Egyrészt valamelyik Guitar Pro-ban vannak realisztikusabb hangszerek, egy fokkal jobb, mint a general midi, de lehet csak gitárhangokat tud, a többi hangszer talán gagyi marad.
    A komolyabb megoldásban segíthet a Cakewalk, valószínű van is benne alapból egy kisebb hangszerpark, érdemes keresgélni a VST hangszerek között.
    A teljesség igényével már több tízgigányi hangszerre lenne szükség, nem feltétlen éri meg a vesződést (virágbolti keresgélést :D). Plusz a komolyabb VST hangszerek máshogyan használják a midit, vannak modulációs "hangok", de mondjuk az Addictive Drums is más kiosztást használ a dobokra, mint a general midi. Sűrű erdő ez, de ha van időd macerálni vele, megéri bemenni. :)

Új hozzászólás Aktív témák