Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz FockeWulf #46137 üzenetére

    Lehet ahogy idősödnek a gyerekek, mindig más hangnemben játsszák a nótákat, ezért jobb, ha a dórémit magolják be. Mert hát Magyarországon hogyan másképp lehetne tanulni, mint magolással. :D
    Vagy simán csak képzetlenek az énektanárok, az általános iskolai énektanáromnak konkrétan újdonság volt a CDEFGAH, mikor próbáltam beszélgetni vele, pár héttel azután, hogy elkezdtem gitározni. :DDD Cserébe a középiskolai tanárom a Miskolci Szimfonikus Zenekar karmestere és egyben egy zseni volt, ő kárpótolt mindenért.

    Sokáig engem sem kötött le a zeneelmélet, akkordokat transzponálni tudtam, másra nem volt szükségem. Nem tanultam skálázni sem, a pentaton "doboz" formák is csak hallás utáni szólótanulással kerültek az ujjam alá.
    Most már viszont kifejezetten izgalmasnak találom az elméletet, a mögötte lévő matekot is, Rick Beato videói rengeteget segítettek. Legalább annyit szórakozok az elmélettel és hallásgyakorlatokkal, mint gitárral a kezemben. :K

    #46109 arnyekxxx
    Ilyen göcsörtös bundokkal nem furcsa érzés nyújtani? :D Sose volt még ilyen gitár a kezemben, ami azt illeti, még fanfret sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák