Új hozzászólás Aktív témák

  • Alexios

    veterán

    válasz benedekco #49843 üzenetére

    Szerintem amúgy ez egy érdekes kérdés, hogy mitől szar egy gitár. Pl tremolo úgy is szar lesz(nem fogja a hangolást tartani) minden legalább 100e alatti gitáron, érdemes kitamasztani de onnantól meg jó lesz mindegyik. Hangolo kulcs szerintem megint hasonló téma nagyjából minden ilyen arkategorias cuccon, bár az nehezebb dió megoldás szempontjából. Nut úgyis műanyag mindegyiken, marad még a pickup bár nem hiszem hogy ez már az a kategória aminél ha nem a legjobb elvenné valaki kedvét a gitarozastol, viszont ilyen terén ilyen ár kategóriában már 10-20e Ft is simán nyújthat lényegi különbséget hangzás szempontjából.

    Maradt viszont továbbra is a gitár jatszhatosaga, mennyire kényelmes stb, viszont ez meg lényegében ár független dolog, a legjobb dolog amit egy olcsó(vagy drága) gitárral lehet tenni az egy jó beállítás, ha valaki belovi a nyakat, beallitja rendesen a felsonyereg magasságát, húr magasság stb.

    De kiváncsi vagyok ti hogy látjátok, de szerintem ami egy kezdőnek inkább számíthat az inkább egy jó beállítás mint az hogy cort vagy hb vagy ibanez gio legyen, sokkal többet számít az hogy mennyire veszi el a kedvet, hogy mennyire kell a húrokat nyomja hogy megszólaljon pl

    (a kínai meg dekos dolgokat a topikra gondoltam nem rólad :) )

Új hozzászólás Aktív témák