Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Alexios #50357 üzenetére

    Nem nagyon van keret :D

    m3tr0
    A baj az, hogy ha viszont nem költesz rá eleget akkor meg elmehet a kedved a szar hangszertől.
    Szerintem használtan veszel bármit amit itt ajánlunk aztán ha nem jön be akkor minimális vagy nulla veszteséggel eladod, vagy ha még mennek fel az árak akkor még keresel is rajtuk.

    Ha nem akarsz használtat venni, akkor más a leányzó fekvése. Ha mégis árérzékeny vagy akkor az új szériás Zoom G1 37.900Ft lehet jó választás pedálnak, erősítő kilőve és fejessel, ha hangosan akarod akkor meg rákötöd egy akármilyen aktív hangszóróra amit pl a PC-n használsz esetleg egy hifi-re. Attól függően mid van otthon.
    Bullet-et nem vennék, mondom, saját tapasztalat, elég sokat elvett belőlem mire rájöttem, hogy lehetne jobb is. Minimum egy Affinity. 89.900Ft - 95.900Ft
    Vagy ha kell a láda akkor egy Line6. 59.500Ft
    Gitár plusz pedál: 127.800Ft
    Gitár plusz láda: 149.400Ft

    arnyekxxx
    Aztán milyen jól fog szólni az a 4x12 a fejhallgatóján :DDD
    Amúgy a büdös életben nem lesz rábeszélve itt egy 0xp-s kezdőre egy 250ezresgitár. ctrl-alt-del is akkor kapott drágább gitár ajánlásokat mikor már egy jó ideje tolta a bulit.
    Ja és igen. Ezekkel a 2percet játszok rajta milyen fasza tesztekkel az a baj, hogy lehet 3 hónap múlva már nem ezt mondaná az ember, mert állítgatni kell, elkopnak a bundok, vagy mondhatnék itt most bármit. Ez igaz lehet az Affinity-re is.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák