Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Alexios #55289 üzenetére

    Szerintem egy bundozás is benne lesz 5 éven belül.
    Annó egy használt CV-t vettem, azon is ott voltak a szokásos gondok. Recsegő kapcsoló/potik. Elszíneződések, hullámos bundok, fa illesztéseknél (ugye 3-4 anyagból van összeillesztve egy test) hullámos festés. DE! De ha az ember megteszi amit mondasz egy telibe fújt gitárral, és nem sunburst-öt vesz, akkor szerintem sincs gond. Feltéve ha maga a tuning nem okoz gondot az embernek, ha nem idegenkedik az ilyesmitől. Sunburstből vagy bármilyen átlátszó/áttetsző fényezést/festést kizárólag MIM, MIJ és USA amit vennék.
    Amúgy tényleg meglepően jó hangszerek ezt nem vitatom, kezdőnek tényleg jó és ajánlott szerintem is, itt a kérdés az volt hogy érdemes-e feljebb lépni rá egy már meglévő gityóról. De szerintem semmiképp sem érdemes úgy megközelíteni a dolgot, hogy nem hallod a különbséget egy CV és egy 4x annyiba kerülő usa sztrat között, mert ennél rétegeltebb és mélyebb a történet.
    Azt azért érdemes fejben tartani, hogy az ár az nem a minőséggel emelkedik. Nem azért fizetsz felárat mert jobb a termék. Hanem pl olyan luxus dolgokért is, minthogy a munkaerő jobban van tartva (magasabb fizu, szakszerv, több pihenő, több pihenő és lehetőség magában a gyáregységben pl ingyen kávé/ital stb), keményebbek a környezet védelmi előírások, majd ezen felül az a pár százalékkal jobb maga hangszer dolog, amit vagy érzel vagy sem, de hosszútávon az anyag minőség be fog játszani.

    Itt meg a régi CV-m, (még kínai gyártás, 2014-es azaz a kép készítésekor volt 4 éves) az USA strat (2013-as modell) társaságában.
    Gyönyörűen nézett ki a CV, mai napig nagyon szépnek tartom ezeket a limitált kiadásokat/színeket, pl a mostani 40edik szülinapos kiadások annyira megtetszettek, hogy egy B-stock-ot jól be is húztam a Thomann-tól. Most vagy azt teszem amit te is mondtál és ráköltök még, aztán örülök hogy mekkora cucc és imádom, vagy elteszem a vitrinbe (ami nincs, de melóban tudom tárolgatni) és eladom 10 év múlva patika állapotban, remélve hogy addigra felmegy az ára. De nem tudom még mi legyen, perpill el van téve. A vékony bundok nem az én asztalom, szeretem a vastagabbakat. Amúgy szerintem ez jobban is össze van rakva mint a '14-es kínai. De lehet csak akkorát szór a QC, hogy ilyen és olyan is van nekem meg jött egy jobban össze rakott. Az tény, hogy az egész elektronika kuka ahogy van.
    Képek a 40th Anniversary Squier-emről:
    [link]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák