Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz cucka #57178 üzenetére

    De az megvan, hogy a sütő hőmérsékletét és az abban eltöltött időt a gyártó szabályozza.
    Ezzel azt akarom mondani, hogy jobb esetben ahol van pénz ott van idő is.
    Ha 180 fokon sütöd a kaját egy órán át a sütőben akkor megfő és elkészül a kaja. Ha 230 fokon sütöd 10 percig, akkor szépen megpirul jól fog kinézni, de belül nyers marad. Erre utalt konkrétan Goose-T. Hogy valahol csak megpörkölik kívülről, de az anyag belsejében lehet nem történik meg a várt száradás/pörkölés.
    Még mindig itt vagyunk, hogy x-y paraméter még mindig nem jelent semmit egy hangszeren, mert nem kötik az orrunkra a gyártók a részleteket.

    Tök más.
    Ma tettem fel először a Strat-ra lapos, azaz flatwound húrokat! Kegyetlen jó érzés. Mindenkinek tudom ajánlani. A hangja is jó, szerintem jobb is mint eddig volt, de ugye ez tetszés kérdése, ki mire vágyik és milyen hangzást keres.
    Az a baj, hogy egyesével vettem a húrokat és most az egyik elpattant. G B E húrok azok NYXL 9-11-16 az E A D azaz flatwound-ok meg Thomasik-Infeld, osztrák húrok 23-33-44 de a 44es első hangolás alatt elpattant, úgy tűnik hogy a satus kulcs alatt megadta magát. Berendeltem még egyet, majd meglátom mit tud a második.
    Nagyon tetszik, azon gondolkodtam, lehet 8-as húrokra váltok majd, abból is rendelek egy szettet és megnézem melyik a jobb, a 9-es laposak vagy a 8-as simák, ugyanis lapos húrokból nincs 8as, vagy rendelek egy 8as szettnek megfelelő kis húrokat és ami van a flatwoundból az van...

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák